top of page

Wintersport in de bergen

In het prachtige skigebied van Schladming – Dachstein is het heerlijk skiën en snowboarden. Het gebied is onderdeel van Ski Amadé, het grootste skigebied van Oostenrijk.  EVT EEN LINK NAAR HET SKIGEBIED???

 

Na een heerlijk ontbijtbuffet stap je op de skibus, die voor het hotel stopt. Indien gewenst is het ook mogelijk om met de privébus van het hotel te gaan. Het is heerlijk om je eigen weg te gaan in de bergen,  maar je kunt als je wil ook je skiles bij ons boeken. 

Je krijgt, als je dat wil, dagelijks ski- of snowboardles op jouw eigen niveau. Voor de gevorderde wintersporter is er ook een off-piste programma.

Eenmaal terug in het hotel zorgen wij dat daar een hapje of drankje voor je klaar staat in onze gezellige bar. Je hoeft na zo’n intensieve dag nergens meer naar toe, want je kunt ’s avonds gewoon aanschuiven in het restaurant. 

 

 

Bij het Alpen Experience Hotel kun je zelfs een geheel verzorgde wintersportreis boeken, dat kan zowel privé, met een groepsreis of met je familie tijdens de Familieweken. 

 

Familie weken 

Tijdens de familieweken zijn alle activiteiten in het Alpen Experience Hotel gericht op gezinnen. Alles is verzorgd, van ontbijt tot skiles tot indien nodig, vervoer tot gezellige après ski en diner. Er is ’s avonds een avondprogramma voor de kinderen als ze daar zin in hebben. Kortom een heerlijke all-in vakantie.

Voor meer informatie over data van de Familieweken en meer informatie neem dan gerust even contact met ons op. 

bottom of page